Ads Top

Robeco ONE nu ook in duurzame variant

Robeco introduceert een nieuw fonds voor zijn alles-in-een beleggingspropositie: Robeco ONE Duurzaam. Robeco ONE Duurzaam is het vierde fonds dat naast de bestaande fondsen (offensief, neutraal en defensief) beschikbaar is voor particuliere beleggers. Met Robeco ONE hebben beleggers via één van de vier fondsenvarianten eenvoudig toegang tot alle Robeco knowhow, fondsmanagers en geavanceerde beleggingsstrategieën.

Robeco ONE Duurzaam heeft een gemiddeld risicoprofiel, waarbinnen 50 procent belegd wordt in aandelen en 50 procent in obligaties, en het wordt beheerd door Robeco's Investment Solutions team. Sinds de start heeft Robeco ONE fraaie rendementen opgeleverd voor klanten, gemiddeld sinds de start 4,2 procent voor defensief, 5,7 procent voor neutraal en 7,3 procent voor offensief. Inmiddels beleggen meer dan 35.000 klanten in Robeco ONE met een gezamenlijk vermogen van ruim 1 miljard euro.

Naast Robeco ONE biedt Robeco particuliere beleggers ook Robeco PLUS (zelf fondsen kiezen), Robeco LIFE (vermogen voor later) en Robeco KIDS (beleggen voor je kind) aan. In oktober 2017 vierde Robeco ONE het vijfjarig bestaan, en begin 2018 vierde het beleggingsconcept dat het door de grens van EUR 1 miljard vermogen onder beheer ging.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.