Ads Top

Eerste samenwerking op basis van PSD2 tussen ICS en Peaks

Beleggingsapp Peaks slaat de handen ineen met International Card Services (ICS), de uitgever van creditcards in Nederland.

Peaks noemt zich de eerste mobiele app die beleggen met je wisselgeld mogelijk maakt. Elke keer dat je betaalt met je pinpas, rondt Peaks het bedrag automatisch af naar de eerstvolgende euro.

Voortaan kan een klant aan Peaks toestemming geven haar eigen creditcardtransactiegegevens bij ICS op te halen en vervolgens te gebruiken om het wisselgeld toe te voegen aan een beleggingspotje.

Met deze samenwerking onderschrijven Peaks en ICS naar eigen zeggen hun focus op innovatie en de toekomst. Iets wat zij hoog in het vaandel hebben staan. De financiële partijen zijn de eersten in Nederland die samenwerken om voor te sorteren op betalingsrichtlijn PDS2.

1 opmerking:

 1. Heeft u een lening of een investering nodig om uw schulden af te betalen of uw rekeningen te betalen of een leuke zaak te starten?
  Wij bieden u het kredietbedrag van 1000 tot 15.000.000 euro met een looptijd van 1 maand tot 20 jaar, afhankelijk van het gevraagde bedrag
  een zeer aantrekkelijke vaste jaarlijkse rentevoet van 3% voor iedereen
  gevraagde bedragen.
  E-mail: Rolandgadner@outlook.de

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.