Ads Top

Centraal Beheer werkt samen met Fiew voor robo-hypotheek advies

De Thuis Hypotheek van Centraal Beheer is nu ook te sluiten met volledig geautomatiseerd advies. Hiervoor werkt Centraal Beheer samen met online adviesontwikkelaar Fiew.

Centraal Beheer gelooft in online advies als aanvullende distributievorm voor de Thuis Hypotheek. Angela Eijlander, Manager Hypotheken van de dienstverlener uit Apeldoorn: “Wij willen daar zijn waar de klant is. We zien dat klanten steeds meer online willen doen, en ook behoefte blijven houden aan advies of bevestiging. Bij Centraal Beheer kunnen zij ervoor kiezen om een hypotheek af te sluiten op de manier die het beste bij hen past. Hoewel online advies nu nog in de kinderschoenen staat, vinden we het interessant om onze klanten te wijzen op deze mogelijkheid. Daarnaast ondersteunen we graag partijen die hier stappen in zetten, zeker waar het gaat om partners van de Thuis Hypotheek.”

“Centraal Beheer onderzoekt doorlopend de behoefte van de klant en denkt in oplossingen. Online advies kan een uitkomst bieden voor klanten die geen face-to-face gesprek met een adviseur willen, maar toch meer inzicht en bevestiging willen dan bij het volledig online afsluiten via de execution only route die Centraal Beheer ook biedt. De klant bespaart op deze manier tijd, want hij kan de online tool invullen op het moment dat het hem uitkomt.”  

Fiew heeft de afgelopen twee jaar gewerkt aan een geavanceerde online adviesstraat waar op dit moment de starter volledig geautomatiseerd hypotheekadvies kan krijgen. Daarna volgen mogelijk modules voor andere doelgroepen, zoals doorstromers. Manon van der Poel van Fiew: ”We zijn inmiddels zo’n 6 maanden live. Een goed advies geven zit echt in onze genen. We zijn van huis uit adviseurs en financieel planners, dus kennen de haken en ogen van goed financieel advies uit de praktijk. Op die kennis en ervaring is de adviesmodule ook gebouwd.”   Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.