Ads Top

Tweedaagse conferentie over cryptocurrencies

Trendwatcher Vincent Everts en BECON (Blockchain Ecosystem Network) organiseren op 29 en 30 januari in RAI Amsterdam twee grootschalige evenementen over cryptocurrencies: de Dag van de Crypto en de Crypto Economy World Tour.

De Dag van de Crypto is een laagdrempelig evenement bedoeld voor het brede publiek dat meer te weten wil komen over cryptocurrencies. Jan Kees de Jager, voormalig Minister van Financiën en nu CFO van KPN, en opiniepeiler Maurice de Hond, zijn twee belangrijke sprekers die het podium zullen betreden. Er is een crypto-helpdesk en een talkshow onder leiding van Vincent Everts om meer te weten te komen over de crypto-economie.


De Crypto Economy World Tour is een Engelstalig evenement bedoeld voor professionele investeerders en ondernemers die meer willen weten over nieuwe manier om bedrijven en projecten te financieren. Tijdens het event vinden ruim 30 ICOs (Initial Coin Offerings) plaats. Door middel van zogenoemde token sales halen pionierende blockchain-startups een investering op.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.