Ads Top

Qredits levert waardevolle bijdrage aan financieringslandschap

Qredits heeft in een relatief korte termijn een belangrijk element toegevoegd aan het financieringslandschap. Ondernemers met ambitie en een goed plan kunnen ook bij Qredits terecht indien zij bij banken geen financiering kunnen krijgen. Banken werken hiervoor samen met Qredits en wijzen ondernemers actief door naar Qredits.

Ter gelegenheid van de uitreiking van het 10.000ste krediet verzorgde Qredits dinsdag de gongslag ter opening van de beurs bij Euronext. Voorzitter Chris Buijink van de Nederlandse Vereniging van Banken was hierbij aanwezig. 

Wanneer ondernemers door de bank afgewezen worden, maar het plan wel een goede kans van slagen heeft, kunnen zij financiering tot maximaal 250.000 euro aanvragen bij Qredits. Goede plannen maken hierdoor alsnog kans om de benodigde financiering aan te trekken. De reden van afwijzing schuilt vaak in het feit dat een beginnende ondernemer nog geen kennis en ervaring heeft opgedaan. De bank acht het risico dan hoger dat een lening niet wordt terugbetaald.

Via Qredits kunnen ondernemers juist begeleid worden. Zij krijgen dan een coach toegewezen, of volgen het programma Eigen Baas, waardoor zij vakkennis kunnen opdoen. De vaardigheden van de ondernemer worden dan aangevuld op het gebied van marketing en sales, accounting en het opstellen en uitvoeren van een financiële strategie.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.