Ads Top

Centraal Beheer lanceert Sinterklaas verzekering

Wat kan er misgaan tijdens een ouderwetse pakjesavond? Meer dan je denkt! Bij veel gezinnen neemt de stress behoorlijk toe in de aanloop naar 5 december. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat minstens 25 procent van de Nederlanders stress ervaart in aanloop naar deze feestdag.

Daarom lanceert Centraal als eerste verzekeraar in Nederland een speciale #zininsint-verzekering. Iedereen die de gratis verzekering afsluit is verzekerd van een Sinterklaas zonder stress, zo geeft de verzekeraar aan. De #zininsint-verzekering is via de speciale website www.zininsint.nl verkrijgbaar in een Basis, Uitgebreid en Allrisk module.

De #zininsint-verzekering is verkrijgbaar in drie varianten: Basis, Uitgebreid en Allrisk. De basisverzekering biedt een snelle surpriseservice voor mensen met twee linkerhanden. In het Uitgebreid-pakket komt er bovenop deze service een gedicht op maat. Via de Allriskverzekering kunnen verzekerden in aanloop naar 5 december advies inwinnen door persoonlijk contact met de Sint via Facebook Live. In deze live-sessies deelt de Goedheiligman onder meer belangrijke tips uit het grote boek en kun je ook zelf vragen stellen. De livestream wordt in de allrisk-variant aangevuld met een surpriseservice en bevat daar bovenop nog eens onbeperkt gedichtadvies van de Sint.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.