Ads Top

Moneyou breidt productportfolio Lenen uit met Verbouwlening

Moneyou breidt haar productaanbod Lenen uit. Naast het reeds beschikbare Moneyou Doorlopend Krediet en een Persoonlijke Lening kunnen nieuwe en bestaande klanten vanaf nu ook voor een Verbouwlening terecht bij Moneyou. Ook heeft de financieel dienstverlener haar online-aanvraagproces geoptimaliseerd. Klanten die op zoek zijn naar extra financiële ruimte, hebben nu nog eenvoudiger toegang tot de lening die het best bij zijn of haar leendoel en draagkracht aansluit.

Dankzij de optimalisatie van de onlineprocessen verloopt het aanvragen van een lening bij Moneyou nu nog efficiënter. Zo hebben de online aanvraagformulieren een nieuwe en verbeterde interface. Klanten worden nog beter ondersteund met een toegankelijk vragenformulier om een passend aanbod te ontvangen. Daarnaast krijgt driekwart van de aanvragers automatisch antwoord, de overige aanvragen worden op maat beoordeeld. Deze efficiëntieslag stelt Moneyou in staat om klanten nog scherpere tarieven te bieden.

De productontwikkeling voor de Verbouwlening en de optimalisatie van het online-aanvraagproces werden gerealiseerd in een periode van acht maanden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.