Ads Top

Maak een pot aan met PayPal

Vanaf deze week is het mogelijk om eenvoudig een pot te maken en beheren met PayPal. Met deze functie kunnen gebruikers eenvoudig en snel geld inzamelen voor een gezamenlijk doel, zoals een cadeau voor de jarige, een (groeps)vakantie of de terugkerende huishoudelijke kosten. Met de introductie van deze nieuwe functie personaliseert PayPal zijn peer-to-peer-betalingen nog verder en kunnen gebruikers gedeelde kosten nu op een overzichtelijke manier beheren.

Voordelen van een pot maken met PayPal zijn de mogelijkheid om nu vooraf geld in te zamelen en niet meer achteraf geld hoeven terugvragen. De beheerder maakt simpelweg de pot aan en stuurt de bijdragers een link waarmee ze gemakkelijk kunnen inleggen. De bijdragen aan de pot worden direct verstuurd naar de PayPal-rekening van de beheerder en voorschieten is dus niet meer nodig.

De nieuwe functie is nu in zestien landen beschikbaar: Australië, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.