Ads Top

ING Mobiel Bankieren App in top 10 meest gebruikte apps van Nederland

De Mobiel Bankieren App van ING behoort tot de top 10 van meest populaire apps in Nederland. Op een aantal van 10,3 miljoen mobiele gebruikers heeft ING een bereik van 25,7%. Dit blijkt uit de eerste uitgave van de Wakoopa Mobile Top 100. Hierin zijn de 100 meest populaire mobiele apps en websites van Nederland op een rij gezet.

In samenwerking met onderzoeksbureau TNS NIPO heeft Wakoopa de meest gebruikte apps van Nederland op een rij gezet. Facebook en WhatsApp zijn met hun apps de grootste met respectievelijk een bereik van 69,9% en 54,3%. Op de derde plaats is de app van YouTube te vinden met 45,8%. De posities vier tot en met zes worden bezet door Google Search, Google Maps, Gmail en Nu.nl. De ING Mobiel Bankieren App is op plaats 8 te vinden, gevolgd door Wordfeud en Facebook Messenger. Daarmee is de app van ING de enige mobiel bankieren app in de top 10 en tevens de tweede meest gebruikte Nederlandse app, naast die van Nu.nl.

Mobiel bankieren heeft een enorme vlucht genomen. Inmiddels maken 1,8 miljoen klanten gebruik van de ING Mobiel Bankieren App. ING vindt het belangrijk om klanten te helpen met inzicht en overzicht in hun financiën. Ruim 75% van de Nederlanders met een mobiel bankieren app geeft aan dat zij meer grip hebben op hun geldzaken. Inmiddels kent de ING Mobiel Bankieren App 1,7 miljoen unieke inlogsessies per dag. De app van ING is tevens de best gewaardeerde mobiel bankieren app. De feedback van klanten vormt een belangrijke basis voor alle doorontwikkelingen. Het doel van ING is om het gebruiksgemak van de app zoveel mogelijk te vergroten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.