Ads Top

FGH Bankdirecteur Peter Keur hervat werkzaamheden

Peter Keur hervat zijn werkzaamheden als directievoorzitter van FGH Bank. Keur had zijn functie tijdelijk neergelegd in verband met een aangifte tegen FGH Bank en publiciteit rond zijn persoon. Daarop is in opdracht van Rabobank Nederland een extern onderzoek gedaan. Dit onderzoek heeft geen feiten aan het licht gebracht die de terugkeer van Keur in de weg staan.

Keur trad op 7 maart op eigen initiatief tijdelijk terug, mede in het belang van het externe onderzoek waartoe Rabobank Nederland in samenspraak met de raad van commissarissen van Rabo Vastgoedgroep/FGH Bank had besloten. Het onderzoek betrof de aantijgingen uit de aangifte tegen FGH en Peter Keur door de heer G.C.H. Visser, directeur van het in de zomer van 2012 gefailleerde Eurocommerce. De uitkomsten van het externe onderzoek, uitgevoerd door Loyens & Loeff en PWC, naar de aantijgingen van Visser zijn in lijn met die van eerder intern onderzoek waaruit geen verwijtbaar gedrag is gebleken.

FGH Bank N.V. is een dochteronderneming van Rabo Vastgoedgroep Holding N.V., een dochteronderneming van Rabobank Nederland. De Rabobank, de Rabo Vastgoedgroep en FGH Bank zullen verder geen inhoudelijke mededelingen doen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.