Ads Top

Moneybird verlegt grenzen van een boekhoudpakket

Moneybird gaat als eerste boekhoudpakket in Nederland een geïntegreerde betaalrekening en betaalpas aanbieden aan ondernemers.

Een boekhoudpakket en een zakelijke bankrekening zijn twee van de belangrijkste middelen van een ondernemer om geld te verdienen en een gezond bedrijf te bouwen. Traditioneel gezien zijn deze twee middelen gescheiden. Ondernemers lezen hun banktransacties in in hun boekhouding en kopiëren gegevens uit hun boekhouding om betalingen te doen. Vanaf nu is dat verleden tijd en zijn deze twee werelden één geworden.

Door technische ontwikkelingen is het mogelijk om een bankrekening volledig te integreren in een boekhoudpakket. Moneybird-oprichter en CEO Edwin Vlieg is trots op deze grote stap.

Bij de start van een bedrijf kan een ondernemer nu bij één partij terecht. Deze naadloze integratie scheelt een ondernemer een hoop wachttijd, geld en regelwerk die ze nu hebben bij de aanvraag van een zakelijke rekening.

Moneybird is zelf geen bank. Het bedrijf werkt samen met Adyen, het wereldwijde financiële technologieplatform, met een bankvergunning in Europa en de VS. Het platform wat Adyen aanbiedt geeft Moneybird de kans om een compleet financieel pakket aan te bieden aan ondernemers. Als onderdeel hiervan heeft Moneybird begin dit jaar een geïntegreerde betalingsoplossing ter ondersteuning van online betaalmethoden aan haar software toegevoegd. De tweede stap voor ondernemers zetten ze nu door het toevoegen van betaalrekeningen en betaalpassen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.