Ads Top

Gedupeerden eisen compensatie van ASR en Aegon voor ruim 2,4 miljoen polissen vóór aangekondige fusie

Onlangs werd bekend dat Aegon zijn Nederlandse dochterbedrijf zal verkopen aan ASR. Gedupeerden van 2,4 miljoen  door ASR en Aegon verkochte woekerpolissen roepen de twee verzekeraars nu op hun dossier, vóór afronding van  de aangekondigde fusie op te lossen. Woekerpolishouders eisen uitbetaling van hun compensatie.   
 
Volgens de woekerpolishouders, de vereniging Woekerpolis.nl en de Stichting Woekerpolisproces kan het samengaan van de twee verzekeraars, niet over hun ruggen worden uitgevoerd. ASR zal na overname de grootste woekerpolisverzekeraar van Nederland worden. Het is voor de gedupeerden onverteerbaar dat in de fusieaankondigingen met geen woord wordt gesproken over de woekerpolisaffaire. Zij eisen dat ASR en Aegon vóór de afronding van hun fusie, de zaak oplossen.   
 
Er zijn in Nederland ruim 7 miljoen woekerpolissen verkocht. Dat is er bijna één per huishouden. Consumenten kunnen door middel van een check ‘Heb ik een woekerpolis? - Vereniging Woekerpolis.nl' vaststellen of ze ook in het bezit zijn van een woekerpolis.


¬

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.