Ads Top

Record aantal transacties en omzet voor DEGIRO

In het derde kwartaal van 2019 heeft online broker DEGIRO 4,9 miljoen transacties verwerkt. Dit is een stijging van 22 procent ten opzichte van de zelfde periode een jaar eerder. Een nieuw record! In de eerste negen maanden van het jaar, verwerkte DEGIRO 14,1 miljoen transacties.

DEGIRO realiseerde een sterke groei in klanten dit jaar. In het derde kwartaal zijn er in totaal 29.810 nieuwe rekeningen geopend. Hiermee staat de teller nu op 447.491 rekeningen.

De omzet in 2019 steeg tot 44,2 miljoen. Dat is 9,4 procent meer dan de zelfde periode in 2018. DEGIRO sluit de eerste drie kwartalen van 2019 winstgevend af.

DEGIRO komt met een nieuw abonnementsmodel voor beleggen in Amerikaanse aandelen. Bedrijven zoals Spotify, Netflix en Amazon bieden onbeperkt muziek of films voor een vast bedrag per maand aan. Vanaf maart 2020 biedt DEGIRO dit model ook aan voor beleggen. Aanvankelijk is dit abonnement alleen van toepassing op Amerikaanse aandelen. Voor slechts 2,50 euro per maand krijgen abonnees de mogelijkheid om te beleggen in Amerikaanse aandelen zonder transactie- en connectiviteitskosten.

In het vierde kwartaal van 2019 zal DEGIRO een nieuw beleggingsplatform beschikbaar maken voor haar klanten. In dit nieuwe platform voert DEGIRO de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van UX/UI door. Hiermee wordt het platform nog makkelijker in gebruik en zijn alle functionaliteiten beschikbaar op ieder apparaat. Ook kan DEGIRO via het nieuwe platform makkelijker functies toevoegen in de toekomst. DEGIRO streeft er naar om de klantervaring continu te verbeteren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.