Ads Top

BNP Paribas Fortis Private Banking uitgeroepen tot beste private bank in België

The Banker, het gespecialiseerde financiële magazine van de Financial Times-groep, riep in Londen de afdeling Private Banking & Wealth Management van BNP Paribas Fortis uit tot ‘Best Private Bank in Belgium’.

Bij de uitreiking van de Global Private Banking Awards op 31 oktober in Londen, kenden de gespecialiseerde magazines ‘Professional Wealth Management’ (PWM) en ‘The Banker’, twee publicaties van de Financial Times-groep, de titel van ‘Best Private Bank in Belgium’ toe aan de afdeling Private Banking & Wealth Management van BNP Paribas Fortis.

De prestigieuze award bekroont de toonaangevende financiële instellingen die zich onderscheiden door hun hoge kwaliteitsnormen. Hij is ook een weerspiegeling van de nieuwe realiteit in vermogensbeheer en een blijk van waardering voor de financiële instellingen die erin geslaagd zijn de nieuwe trends te onderkennen, hun model bij te sturen. BNP Paribas Fortis Private Banking & Wealth Management is erin geslaagd om succesvol in te spelen op deze veranderende behoeften door innovatieve oplossingen aan te reiken met een sterk verhoogde tevredenheid en aanbevelingsgraad tot gevolg.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.