Ads Top

Europese challenger bank bunq gaat bomen planten wanneer je betaalt

bunq maakt een groene lifestyle mogelijk met de introductie van de bunq Green Card: een metal card gemaakt voor mensen die de wereld groener willen maken. Voor elke 100 euro die je met de pas uitgeeft plant bunq een boom.

Onderzoek toont aan dat 88% van alle consumenten behoefte heeft aan een merk dat hen helpt een verschil te maken in hun dagelijks leven. bunq komt hieraan tegemoet door de bunq Green Card te introduceren en consumenten in staat te stellen een groene wereld te creëren zonder enige moeite. De Europese challenger bank, die bekend staat om haar hechte community, lanceert vandaag een beperkte oplage Founders Cards.

Vanaf vandaag kunnen 1000 klanten van elke Europese bank dan ook de Founders Edition van deze Mastercard creditcard bestellen. Nadat ze geld op de metal card hebben gestort, kan deze worden gebruikt voor online en offline betalingen. Gebruikers profiteren van de voordelen van een creditcard die wereldwijd wordt geaccepteerd, zonder de last van schulden. Bovendien zijn ze altijd gegarandeerd van de echte wisselkoers en kunnen ze overal ter wereld gratis van een pinautomaat gebruikmaken. Zodra alle Founders Cards zijn geclaimd, zal bunq de bunq Green Card officieel op de markt brengen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.