Ads Top

Europese challenger bank bunq gaat bomen planten wanneer je betaalt

bunq maakt een groene lifestyle mogelijk met de introductie van de bunq Green Card: een metal card gemaakt voor mensen die de wereld groener willen maken. Voor elke 100 euro die je met de pas uitgeeft plant bunq een boom.

Onderzoek toont aan dat 88% van alle consumenten behoefte heeft aan een merk dat hen helpt een verschil te maken in hun dagelijks leven. bunq komt hieraan tegemoet door de bunq Green Card te introduceren en consumenten in staat te stellen een groene wereld te creëren zonder enige moeite. De Europese challenger bank, die bekend staat om haar hechte community, lanceert vandaag een beperkte oplage Founders Cards.

Vanaf vandaag kunnen 1000 klanten van elke Europese bank dan ook de Founders Edition van deze Mastercard creditcard bestellen. Nadat ze geld op de metal card hebben gestort, kan deze worden gebruikt voor online en offline betalingen. Gebruikers profiteren van de voordelen van een creditcard die wereldwijd wordt geaccepteerd, zonder de last van schulden. Bovendien zijn ze altijd gegarandeerd van de echte wisselkoers en kunnen ze overal ter wereld gratis van een pinautomaat gebruikmaken. Zodra alle Founders Cards zijn geclaimd, zal bunq de bunq Green Card officieel op de markt brengen.

2 opmerkingen:

 1. Wij zijn een financiële ondersteuningsgroep die internationale financiën voor elke hoeveelheid bankinstrumenten afhandelt. Onze diensten zijn snel en betrouwbaar. leningen zijn
  goedgekeurd binnen 24-48 uur na succesvolle aanvraag. Wij bieden leningen van een
  minimum bereik van $ 2.000 tot een maximum van $ 50 miljoen met een betaalbare rentevoet van 3% en lening
  duur van 1 tot 25 jaar om de lening terug te betalen. Het doel van de Avant-groep is om u uitstekende professionele financiële diensten te bieden. N / B: wijze van overdracht Bankrekening of Bitcoin-portemonnee.

  Neem contact met ons op als u een lening nodig heeft.

  E-mail ons via: av_ant@outlook.com
  E-mail ons via; avants.loan@gmail.com
  Whatsapp +1 (409) 2062954
  vriendelijke groeten
  Avant Group

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig handelsplatform, gemakkelijk te gebruiken en snel op te nemen met bitcoins, bankrekening, PayPal, skrill enz. Ik heb dit platform gebruikt in combinatie met de meest aanbevolen forexstrategie en binaire optiehandel op internet van Carlos Ellison en tot nu toe heb ik geen klachten en verdien ik wekelijks bijna $ 5000- $ 8000. Hij is echt geweldig, de beste in zijn vak en uniek onder andere, ik ben dankbaar en wil dat jullie allemaal meedoen aan zijn goede werken. Neem contact met hem op via whatsapp: +12166263236
  E-mail: carlose78910@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.