Ads Top

ING verkozen tot beste Private Bank

ING is wereldwijd in de prijzen gevallen als beste private bank. De bank won de afgelopen tijd verschillende awards. ING Private Banking werd door The Financial Times, MT1000 en het Engelse magazine Global Finance als nummer 1 private bank gekozen. Het succes van ING Private Banking is te danken aan persoonlijke dienstverlening, het innovatieve karakter en de ondernemende mentaliteit.

ING Private Banking won ook een aantal prijzen voor haar excellente customer service. Deze scoort hoge ogen door de combinatie van persoonlijke service en digitale ervaring, onder andere door onze innovatieve aanpak op het gebied van financiële planning met het digitale ‘Forward Planning’.

The Financial Times heeft meer dan 120 particuliere banken beoordeeld. Een jury van 10 marktleiders heeft ING Private Banking als beste erkend met 3 awards voor de beste bank Nederland en Luxemburg en als beste bank for Customer Service in Europa.

Management Team doet elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers en dienstverleners van financiële diensten op de Nederlandse markt. Een onafhankelijk panel van zakelijke beslissers bestaande uit in totaal 4.476 respondenten en 2.081 bedrijven kozen dit jaar ING als nummer 1 private bank. Ook kreeg de bank maar liefst 3 eerste prijzen in de categorieën klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.