Ads Top

Week van de Belegger onderstreept noodzaak beleggen

De noodzaak van beleggen wordt steeds groter voor consumenten. Om dat te onderstrepen is vandaag de Week van de Belegger geopend middels een gongslag bij Euronext in Amsterdam. Een week lang wordt de particuliere belegger ondersteund met kennis op het gebied van persoonlijke financiën. De week eindigt op vrijdag 27 september met de BeleggersFair in de Beurs van Berlage.

De Week van de Belegger (20 t/m 27 september) vormt daarop hét antwoord, met landelijke activiteiten, inspirerende programma’s en bijeenkomsten. De focus van de Week ligt op educatie en informatie. Het stelt een breed publiek in staat om zich te laten informeren over de laatste ontwikkelingen en trends rond het opbouwen van vermogen. Via weekvandebelegger.nl kan men zich inschrijven voor alle activiteiten.

De Week van de Belegger wordt vrijdag 27 september afgesloten met de BeleggersFair in de Beurs van Berlage te Amsterdam. De BeleggersFair is het grootste beleggersevenement in Nederland en richt zich op informatie en educatie richting zowel de beginnende als de zeer ervaren belegger. Jaarlijks wordt het event bezocht door meer dan 3.000 particuliere beleggers, die hun kennis én vermogen een boost willen geven. Dit jaar viert het event haar eerste lustrum en bewijst daarmee dat het voorziet in een belangrijke behoefte.

Meer dan vijftig financiële zwaargewichten en beleggingsgoeroes zijn op 27 september aanwezig om hun kennis en visie te delen met de bezoekers, onder wie Corné van Zeijl (Actiam), Teeuwe Mevissen (Rabobank), Judith Sanders (ABN Amro), Edin Mujagić (OHV Vermogensbeheer), Tom Smiers (AFM), Marleen Evertsz (Nxchange) en Tom van Aken (Avantium).

Ook worden beleggingstips gegeven door onder andere Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer), Nico Bakker (BNP Paribas) en John Beijer (Turbotrends). Deze ‘Gouden Tips’ zijn al jaren populair onder bezoekers en kunnen de belegger een flink rendement opleveren. Zo bracht de beleggingstip van John Beijer uit BeleggersFair 2018 (Besi) tot nu toe een rendement op van maar liefst 54,3%.

Bezoekers kunnen daarnaast een groot aantal snelcursussen en masterclasses volgen. Tevens worden onder leiding van dagvoorzitter Roelof Hemmen de Cashcow Awards voor de beste financials uitgereikt. Op beleggersfair.nl is meer informatie te vinden over het programma.

Veel verschillende financials hebben zich reeds gecommitteerd aan de BeleggersFair 2019 en nemen daarmee hun verantwoordelijkheid om de particuliere belegger te voorzien van kennis en informatie: ABN AMRO Bank, Nationale-Nederlanden Bank, BNP Paribas Markets, BNP Paribas Asset Management, Rabo&Crowd, Commerzbank, Think ETF’s I VanEck, OHV Vermogensbeheer, Fintessa Vermogensbeheer, Annexum, Voordegroei, Vontobel, SynVest, Stuiver Asset Management, Jungo, Oneplanetcrowd, NMPRO, Cyber Capital, Goldman Sachs, ValueMachines, Icoinic en vele anderen partijen zullen zichzelf presenteren. Kijk voor een volledig overzicht van de sponsoren op BeleggersFair.nl

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.