Ads Top

ABN AMRO zet Ockto in binnen nieuw initiatief: Wooncontractgemak

Vanaf oktober start ABN AMRO met de pilot Wooncontractgemak. Een SAAS-applicatie voor woningcorporaties om het proces van woningaanvraag en woningtoewijzing fors te helpen vereenvoudigen en automatiseren.

Door binnen deze SAAS-applicatie onder andere gebruik te maken van een speciale app kunnen kandidaat-huurders nu veilig, eenvoudig en snel een groot aantal benodigde gegevens geautomatiseerd aanleveren. Wooncontractgemak vat deze en andere gegevens vervolgens samen in een rapport waardoor passend toewijzen voor sociale en vrije marktwoningen een stuk sneller en eenvoudiger wordt. De applicatie van Wooncontractgemak dringt bovendien fraude terug, vermindert handmatige acties en stelt kandidaat-huurders in de gelegenheid zich gemakkelijk te identificeren.

Wooncontractgemak gebruikt de technologie van de Nederlandse Fintech Ockto om het proces van gegevens en documenten verzamelen, zoals over uitkeringen, pensioen, inkomen, adressenhistorie en gezinssamenstelling te verkorten en te vereenvoudigen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.