Ads Top

Grip app beschikbaar voor klanten van Rabobank, SNS en ICS

Vanaf vandaag kan iedereen met een Rabobank- of SNS-betaalrekening, of een ICS-creditcard de Grip app van ABN AMRO gebruiken. Grip geeft gebruikers een beter inzicht in hun inkomsten en uitgaven, en met de mogelijkheid om andere rekeningen toe te voegen wordt het overzicht voor gebruikers completer. De verwachting is dat rekeningen bij andere Nederlandse banken ook snel toegevoegd kunnen worden.

Grip zet inkomsten en uitgaven automatisch in handige categorieën, bijvoorbeeld boodschappen of vervoer. Per categorie kan een budget worden ingesteld. Als een budget bijna is bereikt, krijgt de gebruiker een pushbericht. Zo wordt het voor gebruikers gemakkelijker grip te houden op hun persoonlijke financiën.

De app heeft op dit moment al zo’n 700.000 gebruikers en krijgt goede waarderingen van haar gebruikers. Veel Nederlanders bankieren bij verschillende banken. Door alle inkomsten en uitgaven in één app te hebben, wordt een digitaal én geautomatiseerd huishoudboekje mogelijk.
Klanten van Rabobank en SNS kunnen dus vanaf nu ook de Grip app gebruiken. Ook gebruikers van een ICS-creditcard kunnen hun betaalgegevens zien in Grip als ze daar toestemming voor geven.

ABN AMRO rekeninghouders kunnen sinds kort ook aangeven dat zij hun betaalgegevens willen delen met andere banken. ABN AMRO is klaar voor zulke verzoeken en voldoet daarmee aan de nieuwe Europese PSD2-regels. Uiteraard bepalen klanten altijd zelf of zij hun gegevens willen delen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.