Ads Top

Eerste online kredietverzekering voor het mkb

Euler Hermes heeft een nieuw product gelanceerd: Omzet Garant. Een online kredietverzekering, speciaal voor de MKB-ondernemer met een omzet aan zakelijke klanten tot 2.5 miljoen euro per jaar. Dit verzekeringsproduct is eenvoudig online af te sluiten via het klantportaal van Rabobank.

Acht op de tien ondernemers krijgt te maken met non-betaling. En 25% van de faillissementen is het gevolg van onbetaalde facturen. Met Omzet Garant heeft de mkb-ondernemer voortaan minder zorgen over wanbetaling: met deze verzekering verzekert een mkb-er zich tegen schade die het bedrijf oploopt als een klant de facturen niet betaalt.

Omdat deze verzekering door de Rabobankklant zelfstandig en volledig online in de klantomgeving van Rabobank is af te sluiten, wordt Omzet Garant aangeboden tegen een scherpe maandpremie.

De mkb-ondernemer krijgt na melding direct 70 procent van zijn openstaande vordering uitgekeerd. De klant hoeft dus niet lang te wachten op zijn geld. Na de schadeloosstelling start Euler Hermes direct de incasso. Afhankelijk van dit resultaat stort Euler Hermes een deel of het gehele restant terug op rekening van de klant.

Ivo Zernitz, commercieel directeur Euler Hermes Nederland: “Dit nieuwe kredietverzekeringsproduct is de eerste kredietverzekering in Nederland die volledig online kan worden afgesloten. Innovatief en uniek dus! Door onze sterke samenwerking met de Rabobank bereiken we direct een heel groot deel van de doelgroep en kunnen we een betaalbare oplossing bieden, speciaal aan de mkb-ondernemer.”

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.