Ads Top

ING benoemt Rob van Veldhuizen tot global head of Corporate Finance

Rob van Veldhuizen is per direct benoemd tot global head of Corporate Finance bij ING Wholesale Banking, de zakelijke divisie van ING Groep. Van Veldhuizen wordt hiermee wereldwijd verantwoordelijk voor advies op het gebied van fusies en overnames en kapitaalmarkttransacties voor grote bedrijven.

Rob van Veldhuizen (46) heeft ruim twintig jaar ervaring in corporate finance. Hij is ruim 11 jaar in dienst bij ING, de laatste twee jaar als hoofd Corporate Finance voor de Benelux en daarvoor als managing director fusie- en overnameadvies voor onder meer de energiesector. In zijn nieuwe rol gaat hij de internationale corporate finance-afdelingen van ING Groep aansturen die opereren vanuit verschillende hoofdsteden in Europa, Azië en de VS. ING Corporate Finance maakt onderdeel uit van de divisie Strategic Products. Van Veldhuizen blijft ook direct verantwoordelijk voor het Nederlandse Corporate Finance-team.

ING is onder meer betrokken als adviseur bij internationale deals zoals de verkoop van GrandVision aan EssilorLuxxotica, de acquisitie van het Britse ALE door Mammoet/SHV en de acquisitie van Royal Reesink door het Zweedse Triton.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.