Ads Top

Rabo: Sterke nettowinst en meer tevreden klanten

Rabobank boekte in 2018 een nettowinst van 3 miljard euro. Dit is een stijging van 12 procent ten opzichte van 2017. Door deze goede financiële resultaten heeft de bank naar eigen zeggen haar buffers versterkt.

De kosten kredietverliezen bleven dankzij de aanhoudend gunstige economie op een historisch laag niveau, maar waren hoger dan in 2017.

Ondanks de aanhoudende lage rente-omgeving bleven de totale inkomsten gelijk. In lijn met de strategische groeidoelstelling steeg de kredietverlening aan internationale klanten in de Food & Agrisector, terwijl de toevertrouwde middelen stabiel bleven. Rabobank draagt actief bij aan de verduurzaming van haar klanten, die voor het derde achtereenvolgende jaar meer tevreden waren over de dienstverlening.

In de komende jaren blijft verdere kostenreductie noodzakelijk, terwijl tegelijkertijd extra investeringen in digitalisering, compliance en risicobeheer nodig zijn.

De kredietverlening private sector steeg in 2018 met 7,9 miljard euro tot 416,0 miljard euro. In lijn de groeidoelstellingen kregen vooral bij Wholesale, Rural & Retail (WRR) en bij DLL meer klanten een financiering van Rabobank.

1 opmerking:

  1. Ben je op zoek naar een heel echte lening? Het goede nieuws is hier! ! ! Wij bieden leningen aan tegen een rentepercentage van 3% per jaar. LENINGEN voor het ontwikkelen van zaken We zijn gecertificeerd, betrouwbaar ,? betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch. Contact? ons E-mail: allrisefinancial@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.