Ads Top

Betaalvereniging levert bestuurslid voor de Board of Advisors van PCI SSC

De Betaalvereniging zoekt de samenwerking op met partijen die zich bezighouden met de veiligheid en toegankelijkheid van het betalingsverkeer om de belangen van haar leden zo optimaal mogelijk te dienen.

Zo is Betaalvereniging lid van de European Card Payment Association (ECPA) en voorzitter van de ECPA Security Working Group (SWG). De ECPA bestaat uit diverse lokale Europese kaartorganisaties (domestic card schemes) en Europese betaalverenigingen. Namens haar leden is de ECPA de gesprekspartner voor partijen die het Europese én internationale kaartbetaallandschap vormgeven.

De Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC) leidt een wereldwijde, multidisciplinaire inspanning om de beveiliging van kaartbetalingen te vergroten door middel van door de industrie aangestuurde, flexibele en effectieve normen voor gegevensbeveiliging en programma’s die bedrijven helpen cyberaanvallen en -inbreuken te detecteren, te beperken en te voorkomen. De ECPA is een Strategic European Regional Member van PCI SSC en de Betaalvereniging kan via ECPA een stem laten horen in deze wereldwijd opererende organisatie.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.