Ads Top

'ABN AMRO MeesPierson Beste Private Bank in Nederland'

ABN AMRO MeesPierson is voor de 15e keer door Euromoney uitgeroepen tot Beste Private Bank van Nederland. Jaarlijks worden er door Euromoney wereldwijd prijzen uitgereikt aan de beste private banks en vermogensbeheerders. Donderdag 21 februari 2019 werd de prijs overhandigd in Londen.

ABN AMRO MeesPierson scoort hoog op het gebied van de aangeboden dienstverlening. De bank kwam in 7 categorieën als beste uit de bus. Zo steeg ABN AMRO MeesPierson van de 4de naar de 1ste plaats op het gebied van internationale klanten. Ook op het gebied van filantropieadvies, technologie en klanten met de hoogste nettowaarde komt de bank als beste uit de bus.

Op het gebied van ESG/Social Impact Investing ziet ABN AMRO MeesPierson ook een stijging in de ranglijsten, van de 3e naar de 2e plaats. Duurzaam beleggen bij ABN AMRO MeesPierson richt zich naast het rendement, ook op de gevolgen van een belegging op onze samenleving. Daarbij kijkt de bank naar investeringen in ondernemingen die voorop lopen bij het vinden en behouden van de balans tussen mens, milieu en maatschappij.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.