Ads Top

BinckBank sluit 'geanimeerd jaar' af

Online broker BinckBank heeft over heel 2018 een nettoresultaat geboekt van 34,4 miljoen euro tegen 8,5 miljoen een jaar eerder. Dat blijkt uit de vanochtend gepubliceerde jaarcijfers.

BinckBank heeft een geanimeerd jaar achter de rug, schrijft bestuursvoorzitter Vincent Germyns. 'Wij hebben goede voortgang gemaakt met de relaunch van BinckBank door in te zetten op het commercialiseren van onze nieuwe diensten op het gebied van ‘Laten Beleggen’ en het verder versterken van onze positie op het gebied van ‘Zelf Beleggen’.'

Daarnaast is veel tijd en energie gestoken in het slagvaardiger maken van de organisatie. Er werd veel aandacht besteed aan kostenbeheersing en de verdere uitrol van de ‘agile’ manier van werken.

Het beheerd vermogen is gedaald tot 0,9 miljard euro (2017: € 1,1 miljard). Dat van nieuwe proposities stijgt naar 170 miljoen (2017: € 115 miljoen).

In de loop van 2019 gaat BinckBank op in Saxo. Met de Denen werd vorig jaar overeenstemming bereikt over een bod van 424 miljoen euro.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.