Ads Top

ABN AMRO Digital Impact Fund vergroot belang in Tink

ABN AMRO Digital Impact Fund heeft zijn belang in Tink opnieuw vergroot, na een eerste investering in het Zweedse fintechbedrijf in mei 2016 en een tweede in oktober 2017.

Tink en ABN AMRO hebben samen de app voor financieel inzicht Grip ontwikkeld en in december 2015 gelanceerd. Grip is met 500.000 geregistreerde gebruikers inmiddels de meest gebruikte personal finance app van Nederland.

Het ABN AMRO Digital Impact Fund investeert in innovatieve start-ups die zich bezighouden met digitalisering van financiële producten en diensten. Het fonds is 50 miljoen euro groot en heeft belangen in Tink, BehavioSec, solarisBank, Ockto en Crosslend. Eerder werd ook geïnvesteerd in Cloud Lending Solutions (exit 2018).

1 opmerking:

  1. Ben je op zoek naar een heel echte lening? Het goede nieuws is hier! ! ! Wij bieden leningen aan tegen een rentepercentage van 3% per jaar. LENINGEN voor het ontwikkelen van zaken We zijn gecertificeerd, betrouwbaar ,? betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch. Contact? ons E-mail: allrisefinancial@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.