Ads Top

Intertrust neemt ABN AMRO Escrow & Settlement over

Intertrust N.V., een aanbieder van gespecialiseerde administratieve diensten aan klanten die internationaal investeren en zaken doen, en ABN AMRO hebben overeenstemming te hebben bereikt over de verwerving van de escrow- en settlementactiviteiten van ABN AMRO door Intertrust.

Met deze overname wordt Intertrust de grootste aanbieder van escrowdiensten in Europa. Escrow is een veel gebruikte oplossing voor de afwikkeling van complexe financiële transacties voor klanten, bijvoorbeeld in de vastgoedsector en bij fusies en overnames. Zeker als het om grensoverschrijdende transacties gaat, zorgt escrow ervoor dat alles naar volle tevredenheid van de klant verloopt.

ABN AMRO Escrow & Settlement is in Nederland marktleider op het gebied van escrow, settlement en betaalkantoordiensten, met daarnaast een sterke positie op de grotere Britse escrowmarkt en groeiende activiteiten in Duitsland. Het zeer ervaren team gaat in zijn geheel over naar Intertrust om de basis te leggen voor verdere internationale expansie van de escrowdiensten binnen het wereldwijde netwerk van Intertrust. De bankrekeningen blijven bij ABN AMRO die deze dienst zal blijven aanbieden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.