Ads Top

ABN AMRO sluit zich aan bij Illegal Wildlife Trade Financial Taskforce

Illegale handel in wilde bedreigde diersoorten is nog steeds een lucratieve vorm van criminaliteit. Banken kunnen een rol vervullen als poortwachter om ervoor te zorgen dat crimineel geld verkregen via deze vorm van handel het financiële stelsel niet binnenkomt.

Hiertoe is door de Duke of Cambridge Prince William in oktober 2018 de Illegal Wildlife Trade (IWT) Financial Taskforce opgericht. CEO Kees van Dijkhuizen heeft op het World Economic Forum in Davos aan Prince William beloofd dat ABN AMRO als eerste Nederlandse bank deel zal nemen aan de IWT Financial Taskforce.

Door lid te worden van de IWT Financial Taskforce zegt ABN AMRO onder andere toe informatie te delen en samen te werken met autoriteiten. In het Dierenwelzijn Statement van 2016 geeft ABN AMRO aan hoe de bank nadelige invloeden op dierenwelzijn wil voorkomen. In die verklaring is ook een lijst uitsluitingen opgenomen.

1 opmerking:

  1. Ben je op zoek naar een heel echte lening? Het goede nieuws is hier! ! ! Wij bieden leningen aan tegen een rentepercentage van 3% per jaar. LENINGEN voor het ontwikkelen van zaken We zijn gecertificeerd, betrouwbaar ,? betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch. Contact? ons E-mail: allrisefinancial@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.