Ads Top

Koninklijke Nederlandse Munt helpt Nederlanders knopen door te hakken

Het einde van het jaar is in zicht en daarmee ook de goede voornemens voor 2019. Welke doelen stellen we komend jaar voor onszelf en waar leggen we ons op toe? De Koninklijke Nederlandse Munt (KNM) biedt een helpende hand met de lancering van een interactieve Kop of Munt Machine die voor jou de knoop doorhakt.

Ga je in januari “vegan of veggie?”, begin je met “yoga of een personal trainer?”, neem je een “beach break of een ski trip?”. Wat je vraag ook is, de Kop of Munt Machine weet het antwoord. Voer je dilemma in via www.knm.nl/kopofmunt, druk op de knop en kijk hoe de geavanceerde machine, die zowel off- als online bediend kan worden, een gigantische replica van een KNM herdenkingsmunt tot wel vijf meter de lucht in lanceert. Voor het design en de productie van de installatie sloeg KNM de handen ineen met creatief productiebedrijf MediaMonks.

Uit onderzoek van het National Bureau of Economic Research blijkt dat mensen een toss inzetten voor de meest uiteenlopende dingen, van dagelijkse dilemma’s (“zal ik vanavond koken of afhalen?”) tot grote vraagstukken (“zal ik mijn baan opzeggen?” of  “zal ik een eigen bedrijf beginnen?”). Vooral voor de belangrijke beslissingen geldt dat mensen na het opgooien van een muntje vaak gelukkiger zijn met hun keuze — ongeacht de uitkomst.

De Kop of Munt Machine is afgelopen november live gegaan tijdens de lancering van het Wageningen Universiteit Vijfje, een herdenkingsmunt ter ere van het 100-jarig bestaan van Wageningen University & Research (WUR), en heeft sindsdien meer dan 100.000 twijfelaars geholpen. De op maat gemaakte machine nodigt mensen van over de hele wereld uit om hun persoonlijke dilemma’s op te  lossen en kan via social media gevolgd worden met de #FlipaCoin.     

1 opmerking:

 1. Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Oproep / WhatsApp: +16626183756
  Website: https://progresivefunding.wordpress.com


  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.