Ads Top

bunq introduceert Apple Pay voor haar Duitse gebruikers.

De Nederlandse bank bunq introduceert Apple Pay voor haar Duitse gebruikers. Wanneer je met Apple Pay een credit- of debetcard gebruikt, worden de daadwerkelijke kaartnummers niet op het toestel of op Apple servers opgeslagen. In plaats daarvan wordt een uniek Device Account Number toegewezen, versleuteld en veilig opgeslagen in het Secure Element van je toestel.

Online winkelen in apps en op websites die Apple Pay accepteren kan eenvoudig met Touch ID, of je dubbelklikt eenvoudigweg op de zijknop en werpt een blik op je iPhone X om je betaling the autoriseren met Face ID.

Wanneer je betaalt voor goederen en diensten in apps of in Safari werkt Apple Pay met de iPhone 6 en latere modellen, de iPhone SE, iPad Pro, iPad (5e generatie), iPad Air 2 en de iPad mini 3 en hoger. Je kunt Apple Pay ook gebruiken in Safari op elke Mac die in of na 2012 is geïntroduceerd en draait op macOS Sierra. Je kunt de betaling dan bevestigen met een iPhone 6 of hoger, met Apple Watch, of met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.