Ads Top

Eenvoudig betalen aan de deur bij Albert Heijn, Giro555, Cordaid en IKEA met ING Betaalverzoek

Wie bestellingen van IKEA thuis laat bezorgen, kan binnenkort ook eenvoudig en snel aan de deur afrekenen met een ING Betaalverzoek.

De introductie hiervan volgt op een succesvolle pilot waarmee IKEA en ING de afgelopen maanden hebben proefgedraaid. Ook Albert Heijn draaide een proef met het aan de deur afrekenen van de online bestelde boodschappen via een ING Betaalverzoek. Cordaid en Giro555 hebben ING Betaalverzoek voor hun recente fondsenwerving toegepast in een pilot om doneren veilig en laagdrempelig te maken via de smartphone, onder andere als alternatief voor de acceptgiro.

Zo’n betaalverzoek ontvangen klanten van IKEA, Albert Heijn of donateurs van Cordaid en Giro555 via een QR-code die je met de camera van je telefoon kan scannen. Daarvoor hoef je uiteraard geen klant van ING te zijn. Het voordeel is dat je geen gegevens meer hoeft in te vullen, waardoor je geen fouten in de overboeking kunt maken en snel klaar bent met afrekenen. Het is evengoed nog wel mogelijk om bijvoorbeeld zelf het bedrag van je bijdrage aan Cordaid of Giro555 te kiezen.

Voor Cordaid en Giro555 biedt ING Betaalverzoek de mogelijkheid om donateurs hun giften voortaan laagdrempelig per smartphone te laten doen. Giro555 testte het online werven van fondsen op deze wijze. Cordaid zette betaalverzoek in als alternatief voor de acceptgiro door een QR-code af te drukken in het ledenmagazine.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.