Ads Top

AFM legt Young & Parker International last onder dwangsom op

Young & Parker International heeft op 12 oktober 2018 een last onder dwangsom opgelegd gekregen door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De last onder dwangsom is opgelegd, omdat het bedrijf niet voldoet aan informatieverzoeken van de AFM.

Young & Parker International is een financieel adviesbureau met een vergunning van de AFM. Als onderdeel van het toezicht moet Young & Parker International de Marktmonitor adviseurs & bemiddelaars 2018 invullen. Deze gegevens hebben tot doel de AFM inzicht te geven in de markt van adviseurs en bemiddelaars en de daaruit voorkomende risico’s. Met de inzichten kan de AFM haar toezicht gerichter inzetten.

Ondanks herhaalde verzoeken heeft Young & Parker International de gevraagde informatie voor 2018 niet binnen de gestelde termijn aan de AFM verstrekt. Sinds 27 oktober 2018 is Young & Parker International daarom verplicht een dwangsom te betalen van 2.000 euro per kalenderdag, tot een maximum van 20.000. De dwangsom heeft op 5 november 2018 het maximale bedrag van 20.000 euro bereikt.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.