Ads Top

Moneyou voert rebranding door

Moneyou voert een rebranding door. Na vijftien jaar neemt de online financiële dienstverlener afscheid van haar huidige look en vervangt die door een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe tone-of-voice.

Onderdeel van de rebranding is een verbeterde mobile first website waarop klanten terechtkunnen voor informatie over, en het beheren van hun producten Sparen, Lenen en Hypotheken. Bovendien introduceert Moneyou binnenkort de nieuwe app, zodat alle bankzaken zonder gedoe vanaf elk device geregeld kunnen worden.

Ook het uiterlijk en de tone-of-voice voor alle klantcommunicatie en de persoonlijke klantpagina zijn vernieuwd. Met de nieuwe Moneyou-look die fris, dynamisch en speels is, sluit de online financiële dienstverlener beter aan bij de belevingswereld van haar doelgroep: millennials. De rebranding wordt de komende maanden gefaseerd doorgevoerd.

Tot de nieuwe huisstijl behoren onder andere frisse en levendige kleuren in combinatie met eenvoudige portretfotografie in zwart-wit. Dat past beter bij wat Moneyou is: een innovatieve online financiële dienstverlener voor mensen die op zoek zijn naar gemak, geen gedoe willen en hun financiële zaken graag zelf regelen. De overlappende o’s in het nieuwe logo staan voor de open conversatie die Moneyou voert met haar klanten, waarvan deze rebranding een van de resultaten is. Naast een visuele aanpassing van de huisstijl en het logo is de tone-of-voice transparant en laagdrempelig. De rebranding spreekt millennials aan, omdat ze graag zelf hun financiën willen organiseren. Gemak, geen gedoe en zelf in control zijn staan hierbij voorop. Zo regelen ze bij Moneyou online binnen 24 uur zelf hun hypotheek en openen ze binnen één minuut een spaarrekening – via desktop of mobiel.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.