Ads Top

Bunq met Netflix voor bankieren

Zojuist is bunq premium gelanceerd, een 'volledig nieuw concept voor bankieren'. Voor 7,99 euro per maand kunnen gebruikers onbeperkt gebruik maken van bunq's diensten, voor een vast bedrag.

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat 20 procent van alle consumenten niet tevreden is over het kostenplaatje van hun bank. Met bunq premium worden geen kosten in rekening gebracht voor geldopnames in vreemde valuta of ongemerkte roodstand.

Ook bestaat de mogelijkheid voor premium-gebruikers om debit MasterCards te gebruiken. Hierbij wordt het gemak en de veiligheid van een pinpas gecombineerd met de mogelijkheid om te betalen op alle websites waar MasterCard wordt geaccepteerd. De pas kan indien nodig, bijvoorbeeld bij diefstal of verlies, direct worden geblokkeerd vanuit de app.

Met Whatsapp betaalverzoeken kunnen bunqers realtime betaalverzoeken delen via e-mail, Whatsapp of Messenger. Ontvangers van de link betalen via iDEAL, waarbij het geld direct op de rekening van de bunqer staat - ongeacht de bank waarmee wordt betaald.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.