Ads Top

Meer mogelijkheden met Budgetbeheer Online via MijnApeldoorn.nl

Vanaf juli 2015 hebben bijna 700 klanten van Stadsbank Apeldoorn met Budgetbeheer Online nog meer inzicht en mogelijkheden met hun budgetbeheerrekening bij Stadsbank Apeldoorn.

Via www.MijnApeldoorn.nl, de Persoonlijke Internet Pagina bij de gemeente Apeldoorn, kunnen deze klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week hun budgetbeheerrekening beheren. Dit is mogelijk door met de persoonlijke DigiD in te loggen via MijnApeldoorn.nl. Stadsbank Apeldoorn wil met het nieuwe Budgetbeheer Online het beheer van de financiën van circa 700 inwoners eenvoudiger en efficiënter maken.

Klanten van Stadsbank Apeldoorn met budgetbeheer kunnen dagelijks hun budgetplan online raadplegen, zodat ze zien welke bedragen voor welke vaste lasten (maandelijks) gereserveerd zijn. Daarnaast hebben klanten dagelijks inzicht in de daadwerkelijke bij- en afschrijvingen van de diverse bedragen op hun budgetbeheerrekening bij Stadsbank Apeldoorn. Ook kunnen klanten zelf via Budgetbeheer Online een nieuwe betaalopdracht toevoegen of wijzigingen in de persoonlijke gegevens direct doorgeven.

Ook begeleiders die gemachtigd zijn om de financiën van inwoners te beheren, kunnen toegang krijgen tot Budgetbeheer Online van Stadsbank Apeldoorn. Hierdoor krijgt de begeleider beter inzicht in de financiën van de klant, waardoor deze gemachtigde de klant zo goed mogelijk kan ondersteunen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.