Ads Top

Julius Baer breidt Nederlandse private banking team verder uit

Julius Baer rondde in mei van dit jaar de overdracht af van de door haar overgenomen International Wealth Management activiteiten van Merrill Lynch in Nederland. In juni kondigde de bank al de uitbreiding van haar Nederlandse team aan met de aanstelling van drie private banking professionals. Deze maand voegt Julius Baer daar ook nog Gertjan Freutel aan toe.

Deze maand heeft Julius Baer haar Nederlandse team uitgebreid met de aanstelling van Gertjan Freutel. Gertjan is na zijn studie aan de HTS zijn gehele carrière werkzaam geweest in retail- en private banking. Zijn aanstelling bij Julius Baer als Senior Relatiebeheerder volgt na de uitbreiding van het team in juni met de indiensttreding van Eelco Pronk, Ben van de Velde en Huib Dekker als relatie beheerders. Het team breidt daarmee haar capaciteit opnieuw uit, in lijn met haar ambities in deze markt.

Gertjan Freutel(54) werkte voor hij in 2002 in dienst trad bij Rabobank in diverse functies bij F. Van Lanschot Bankiers, ABN AMRO Private Banking en bij de Stichting Nutsspaarbank. Bij Rabobank was zijn laatste functie die van Commercieel Directeur van Rabobank Den Haag en omstreken.

Het private banking team in Nederland rapporteert aan Geoffrey Bruyn, Hoofd van Julius Baer (Netherlands) BV. Geoffrey Bruyn zegt: “Ik ben zeer verheugd over de recente uitbreiding van onze Nederlandse organisatie en het doet ons groot genoegen dat we ook Gertjan met zijn jarenlange kennis en ervaring hebben kunnen interesseren voor aansluiting bij Julius Baer. Met het huidige sterke team zijn we in staat om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening op het gebied van private banking te bieden.

Hij voegt daar aan toe: “We hebben ambitieuze middellangetermijn groeidoelstellingen te behalen en met het aantrekken van deze vier getalenteerde professionals versterken we onze positie aanzienlijk.”      

Na een soepel verlopen voorbereidingsfase en intensieve trainingsprogramma’s, zijn op 10 en 11 mei 2014 de medewerkers en klantrelaties van de private banking entiteit van Merrill Lynch in Nederland overgegaan naar de systemen van Julius Baer. Dankzij de reputatie van Julius Baer als toonaangevende gespecialiseerde private bank met wereldwijd bereik en sterke kapitaalratio’s kunnen Nederlandse klanten profiteren van de unieke lokale en internationale investeringskennis, van de aangeboden diensten, en van de verbeterde propositie die de combinatie kan bieden.    

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.