Ads Top

250 euro voor beleggen in beheer bij ING

Wie zijn geld laat beheren door ING, ontvangt over zijn inleg tot en met 15 oktober tot maximaal 250 euro cadeau. ING wil hiermee haar klanten uitdagen actiever na te denken over vermogensopbouw op de lange termijn. Door vooruit te denken naar wat je later nodig hebt, zorg je ervoor dat je ook in de toekomst financieel fit blijft. Beleggen in beheer is voor iedereen die gelooft in het potentieel van beleggen, maar niet zelf actief wil handelen.

Wie belegt in beheer bij ING kan kiezen uit verschillende beleggingsstrategieën en risicoprofielen. Hiermee wordt het vermogen beheerd op zo’n manier die het beste bij de situatie van de klant past. Experts van het ING Investment Office kiezen uit een wereldwijd aanbod de juiste beleggingsfondsen om een aantrekkelijk rendement te realiseren. Dit biedt ING aan tegen een transparant tarief, waarin alle (transactie)kosten reeds zijn opgenomen.
Klanten die nog niet in beheer beleggen en minimaal 1.000 euro inleggen tijdens de actieperiode (tot 15 oktober a.s.), ontvangen 0,5% over de inleg met een minimum van 25 euro en een maximum van 250 euro. Deze actievoorwaarden gelden ook voor klanten die al bij ING beleggen in beheer.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.