Ads Top

Internationaal liquiditeitsmanagement makkelijker gemaakt

Voor grote ondernemingen met vestigingen in het buitenland is het vaak erg complex om grip te houden op hun liquiditeit. ABN AMRO heeft nieuwe mogelijkheden aan haar cash pool platform toegevoegd waarmee klanten hun liquiditeiten nog makkelijker kunnen managen.

Klanten kunnen nu zelf via ‘Acces Online’ hun cash pool-structuur en overige contactinformatie inzien. Daarnaast helpt de speciale ‘Intercompany Loan Administration module’ hen de leningen die tussen de holding en dochters door cash pooling ontstaan, eenvoudig te administreren.

ABN AMRO biedt sinds vorig jaar een nieuw internationaal cash pool platform. Een oplossing waarmee automatisch internationale liquiditeiten geconcentreerd kunnen worden naar één punt. Het platform is nu dus uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. “Voor ondernemingen met vestigingen in het buitenland is het vaak een uitdagende en tijdrovende klus om goed inzicht te krijgen in de beschikbare liquiditeiten binnen de onderneming en om deze op een efficiënte manier te beheren. Dankzij de nieuwe mogelijkheden wordt dit makkelijker. Met ons cash pool platform anticiperen we op de vraag naar maatwerkoplossingen. De actuele klantbehoeften zijn hierbij leidend”, aldus Eppo Heemstra, verantwoordelijk voor cash management bij ABN AMRO.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.