Ads Top

Eelco Dubbeling benoemd tot directeur Nederlandse Vereniging van Banken

Eelco Dubbeling (39) is met ingang van 1 september 2014 benoemd tot directeur van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Hiertoe heeft het bestuur van de NVB gisteren besloten. Hij volgt in die functie Wim Mijs op die chief executive van de Europese Banken Federatie (EBF) wordt in Brussel.

Voorzitter Chris Buijink van de NVB is blij met de benoeming: “Eelco heeft in de afgelopen jaren de communicatie- en de public affairsfunctie en de bedrijfsvoering van de NVB versterkt.

Hij is bij uitstek geschikt om het bureau van de NVB de komende jaren te laten bijdragen aan verdere vernieuwing en versterking van de sector.”

Eelco Dubbeling, geboren in Groningen, studeerde bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij bekleedde diverse functies op het snijvlak van bedrijfsleven en politiek en werkte eerder bij Transport en Logistiek Nederland en ABN AMRO.

Dubbeling werkt sinds 2007 bij de NVB. Zijn huidige functie is adjunct-directeur. Eelco Dubbeling is getrouwd en heeft drie kinderen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.