Ads Top

G4S nieuwe strategische partner Geldservice Nederland

G4S Nederland zal als strategisch partner van Geldservice Nederland vanaf 1 januari 2015 verantwoordelijk zijn voor het transport, de servicing en het automatenonderhoud van ruim tweederde van het landelijke netwerk van de drie grootste banken van Nederland. Donderdag 26 juni is het contract tussen beide partijen getekend.

Het is voor het eerst dat de grootbanken alle werkzaamheden rond de servicing en het onderhoud van alle 10.000 geldautomaten via GSN volledig uitbesteden. De drie grootbanken beslaan hiermee zo'n negentig procent van de markt. Dankzij jarenlange internationale ervaring en expertise op het gebied van cash en device management, is G4S in staat om GSN service van het hoogste niveau te bieden.

Binnen het retail marktsegment is de total solutions provider al marktleider op dit gebied. Met het GSN contract zal G4S hiervoor ook marktleider in het bancaire marktsegment worden. Naar verwachting levert het nieuwe contract een verdubbeling op in omzet binnen dit segment.

Gert Askes, Directeur van G4S Nederland, omschrijft de gunning van het contract als een doorbraak binnen de Nederlandse markt. "Ik ben blij dat GSN haar vertrouwen aan G4S geeft. We kijken er naar uit om gezamenlijk de grootbanken in Nederland innovatieve oplossingen voor chartale logistiek te bieden. Als partner kunnen wij zo tevens blijvend een bijdrage blijven leveren aan de stabiliteit en kosteneffectiviteit van de contante geldketen in Nederland. En het daagt ons bovendien uit om blijvend te innoveren op dit vlak en in nauwe samenwerking met GSN tot nieuwe oplossingen te komen", aldus Askes.

Algemeen Directeur van GSN, Geert Eikelboom, verklaart erg blij te zijn over de toekomstige samenwerking met G4S en spreekt zijn vertrouwen uit over de invulling van het partnerschap. Eikelboom: "Het gaat om het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van cash logistiek. Hierbij staan expertise, kostenbewustzijn en samenwerking centraal. Wij vertrouwen erop dat we door samen te werken met G4S de nodige stappen kunnen zetten om de cashketen verder te optimaliseren."

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.