Ads Top

Aegon neemt onna-onna over

Aegon is nu volledig eigenaar van onna-onna, bemiddelaar in verzekeringen voor vrouwen. Aegon heeft op 30 juni alle aandelen verworven in Newdutch BV, het bedrijf achter onna-onna. In september 2011 had Aegon al vijftig procent van de aandelen van de oprichters gekocht.

Met deze transactie verandert er verder niets voor onna-onna. Het bedrijf blijft zelfstandig opereren vanuit zijn locatie in Amsterdam en werkt verder aan het uitbouwen van het bedrijf. De klanten en werknemers van onna-onna ondervinden geen gevolgen van de aandelenkoop. De volledige overname van onna-onna was bij de aandelenkoop in 2011 al voorzien.

Onna-onna is een verkoop- en serviceorganisatie die zich primair richt op de doelgroep vrouwen. Opgericht in 2008 als bemiddelaar in autoverzekeringen voor vrouwen. Na een aantal jaren is het assortiment uitgebreid met andere schadeverzekeringen. Distributie gaat met name via www.onna-onna.nl en via Independer, ondersteund door een call center. Hoge kwaliteit en uitstekende service vormen het uitgangspunt in de dienstverlening.

Onna-onna is een van de ventures van Aegon. Andere ventures zijn Facebook-verzekeraar Kroodle, online-bank Knab en hypotheekadviseur eyeOpen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.