Ads Top

ABN AMRO introduceert site voor intermediairs

ABN AMRO introduceert een nieuwe site voor intermediairs. De site bevat een open deel dat voor iedereen toegankelijk is en een gesloten deel dat alleen toegankelijk is voor intermediaire relaties van de bank.

Het open deel van intermediair.abnamro.nl bevat onder meer een overzicht van actuele hypotheekrentes, nieuws en voorwaarden voor samenwerking. Het gesloten deel biedt tools en systemen voor klantbediening. Het blijft overigens mogelijk om met behulp daarvan elke hypotheekklant van ABN AMRO te bedienen, ook als deze klant niet eerder bij de betreffende intermediair is geweest. Daarnaast is er binnen het gesloten deel maatwerk informatie voor  de intermediair en zijn klanten te vinden, zoals diverse rapportages, werknemersarrangementen en gegevens van contactpersonen. Uiteraard is daarbij de beveiliging van de gegevens van klanten en van intermediairs gewaarborgd; de bank hanteert zeer strikte beveiligingsprotocollen die voldoen aan wet- en regelgeving.

Joan Berger, directeur Intermediaire Verkoop ABN AMRO: ‘De bank investeert in systemen en informatiebronnen die de intermediair nodig heeft bij zijn bedrijfsvoering en advisering. Met de lancering van deze nieuwe site onderstreept ABN AMRO het belang van het intermediaire kanaal voor haar distributiestrategie en klantbediening.’

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.