Ads Top

Nieuwe belofte ABN AMRO: Wij zijn er voor ieder begin

Optimisme, overtuiging, opwinding, en een zekere spanning. Deze universeel herkenbare emoties vormen de kern van de nieuwe merkcampagne van ABN AMRO die vandaag van start gaat.

Met de introductie van de nieuwe pay-off ‘Voor ieder begin’ toont ABN AMRO vanaf vandaag haar nieuwe gezicht aan de buitenwereld, waarbij het - met een frisse nieuwe huisstijl - belooft klaar te staan om mensen te helpen beginnen. Om die belofte waar te maken zijn inmiddels meer dan 3500 medewerkers getraind om de expertise van de bank verder te vermenselijken. De eerste uitingen van de nieuwe ABN AMRO merkpositionering zijn vanaf 4 maart onder andere te horen en zien op radio, TV en online.

Of ze nou groot of klein zijn: beginmomenten vormen een onderdeel van ieder leven. De belangrijkste beginmomenten hangen vaak samen met financiële keuzes. We beginnen bijvoorbeeld aan een nieuwe studie of aan een eerste huis. Dat huis beginnen we te verbouwen of verduurzamen. We beginnen aan een gezin, terwijl we ondertussen beginnen aan een tweede, derde of vierde baan. We beginnen met sparen voor later, zodat we kunnen beginnen aan een nieuwe hobby of wereldreis, of misschien wel eerder kunnen beginnen aan ons pensioen. Soms moeten we opnieuw beginnen: bijvoorbeeld na een scheiding of een faillissement. Maar toch, we krabbelen weer op en beginnen aan iets nieuws. Eén ding staat vast: waar Nederlanders ook aan willen beginnen, ABN AMRO staat klaar om daarin te ondersteunen.

ABN AMRO laat vanaf 4 maart voor het eerst haar nieuwe gezicht zien. Dan voert de bank de vernieuwde huisstijl en maakt Nederland middels de eerste campagne - ontwikkeld in samenwerking met het nieuwe bureau ACE - kennis met de nieuwe lijn die voortaan wordt doorgetrokken in alles wat de bank doet. Na de introductie van de nieuwe pay-off ‘Voor ieder begin’ zullen in volgende campagnes specifieke life-events en beginmomenten centraal staan.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.