Ads Top

Nieuw jaarrecord: 6,6 miljard euro betaald via Tikkie in 2023

De populariteit van Tikkie is ook in 2023 onverminderd groot. In totaal is dit jaar voor ruim 6,6 miljard euro aan Tikkies verrekend. Het record van vorig jaar - 5,5 miljard euro - is hiermee opnieuw verbroken, meldt ABN, de bank die het product ontwikkelde.

Het totale bedrag dat sinds de start van Tikkie, ruim zeven jaar geleden, met de app is betaald, komt hiermee op ruim 25,2 miljard euro. Daarnaast is het totale aantal betaalde Tikkies – 150 miljoen - hoger dan ooit.

De drukste Tikkie-dag van dit jaar was vrijdag 24 november, met bijna 596.000 betaalde Tikkies. Op die dag was het Black Friday en gingen veel Nederlanders massaal op koopjesjacht.

In 2023 namen daarnaast allerlei nieuwe functionaliteiten van Tikkie een grote vlucht. Zo is Groepie - een functionaliteit waarmee gezamenlijke uitgaven tussen vrienden en familie gemakkelijk kunnen worden bijgehouden - ontzettend hard gegroeid.

Ook Tikkie Deals, de cashback propositie, is hard gegroeid. Zo stonden er dit jaar weer enorm veel cashbacks klaar voor de gebruikers. Afgelopen jaren zijn er miljoenen euro’s terug geclaimd op verschillende producten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.