Ads Top

FBTO wint de Geld.nl Zorgverzekering Award 2024

FBTO is de winnaar van Geld.nl Zorgverzekering Award 2024. De vergelijkingssite reikt deze prijs elk jaar uit aan de beste zorgverzekeraar op het gebied van prijs/kwaliteit en klantbeoordeling.

Bij het bepalen van de winnaar voor de Zorgverzekering Award 2024 keek Geld.nl welke zorgverzekeraar het best scoorde op prijs/kwaliteit voor de tien meest vergeleken combinaties van zorgwensen. Ook keek de vergelijker welke zorgverzekering het vaakst als de goedkoopste uit de vergelijking kwam.

Verder heeft Geld.nl meegewogen hoe (oud-)klanten de verzekeraar beoordelen op onder meer klantvriendelijkheid en de afhandeling van declaraties.

Dat FBTO als beste zorgverzekeraar uit de bus is gekomen, komt onder meer doordat de basisverzekering Basis in 2024 de goedkoopste basisverzekering is bij een standaard eigen risico van 385 euro. Verder heeft FBTO, in vergelijking met de rest van de markt, goedkope aanvullende dekkingen voor tandartskosten tot 250 euro per jaar en voor fysiotherapie tot 100 of 200 euro per jaar.

Verder scoort FBTO uit ruim 560 reviews een mooie 8,6 op klanttevredenheid.

Zorgverzekeraar Ik kies zelf van a.s.r. krijgt een eervolle vermelding in deze verkiezing. De premies liggen in veel gevallen wat hoger dan die van FBTO, maar de zorgverzekeraar is in de vergeleken scenario’s het vaakst de voordeligste met vrije keuze in ziekenhuizen. Dit komt doordat a.s.r. heeft toegezegd in 2024 de zorg bij alle ziekenhuizen volledig te vergoeden.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.