Ads Top

Openbank verhoogt depositorentes en lanceert nieuwe spaardeposito’s

Openbank, de 100% digitale bank van de Santander Group, versterkt haar spaaraanbod in Nederland met de lancering van twee nieuwe deposito's: enerzijds het Welkom Spaardeposito 12 Maanden met een rente van 3,00% voor nieuwe klanten en anderzijds het Open Spaardeposito 24 Maanden Nieuw Saldo met een rente van maar liefst 3,05%.

Daarnaast verhoogt de bank de rente op het Open Spaardeposito 3 Maanden Nieuw Saldo van 1,75% naar 2,10% en op het Open Spaardeposito 6 Maanden Nieuw Saldo van 2,00% naar 2,50%. Met hun hoge rente behoren de Open Spaardeposito's tot de meest aantrekkelijke spaardeposito's die op de Nederlandse markt worden aangeboden. Na afloop van de looptijd van het spaardeposito ontvangt de spaarder het rendement rechtstreeks op de lopende rekening.

Een van de grootste voordelen van het Open Spaardeposito is de mogelijkheid om het voor het einde van de overeengekomen looptijd te ontbinden, zonder bijzondere voorwaarden of kosten. Aan de andere kant betaalt Openbank dan bij voortijdige opzegging het deposito uit, vermeerderd met een jaarlijkse nominale rente van 0,20% voor de periode dat het saldo werd aangehouden. Het minimumbedrag dat in een Open Spaardeposito kan worden gestort is 1 euro en er is geen maximumsaldo.

Tegelijkertijd lanceert Openbank vanaf 5 mei aanstaande een campagne voor klanten die een Open Spaardeposito openen (https://www.openbank.nl/spaardeposito). Degenen die een bedrag tussen 10.000 en 19.999,99 euro inleggen, worden door Openbank beloond met een storting van 30 euro op de Open Betaalrekening; zij ontvangen een storting van 60 euro op de Open Betaalrekening als zij een bedrag gelijk aan of groter dan 20.000 euro inleggen. Een belangrijke voorwaarde van deze actie is dat men tussen 5 mei 2023 en 31 mei 2023 een Open Deposito heeft afgesloten en dat men ten minste 50% van de saldotoename behoudt gedurende de volgende 6 maanden na het einde van de actie (30 november 2023).

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.