Ads Top

SnapSwap lanceert mkb platform voor een banktoegang in Nederland en België


De Luxemburgse fintech SnapSwap kondigt een uitbreiding aan van zijn diensten naar de Belgische en Nederlandse markt in samenwerking met Mastercard. De uitbreiding volgt na een eerdere lancering in Luxemburg in augustus 2020, en het bedrijf hoopt dan ook zijn groei te versnellen.

Het doel is om 200.000 klanten te werven in Luxemburg, Nederland, België en de overige landen die in de loop van 2021 zullen volgen.
 
Met meer dan 25 miljoen mkb’s in de EU, zorgen de kleine en middelgrote bedrijven voor een groot marktdeel in de Europese economie en zorgen dat meer dan 97 miljoen mensen een baan hebben. De Belgische markt laat interessante mogelijkheden zien doordat het meer dan één miljoen mkb’s omvat. Veel kleine bedrijven missen de toegang tot moderne tools voor betalings-, bank- of onkostenbeheer.

Het aantal banken dat de mogelijkheid aanbiedt om online een rekening te openen stagneert echter en is momenteel zelfs nog maar 64 procent, en dan zelfs kan het nog weken duren bij traditionele banken voordat een zakelijke rekening wordt geopend. Ook met meer dan één miljoen kleinschalige bedrijven is de Nederlandse markt, deze brengt dus ook interessante mogelijkheden met zich mee. 9 uit 10 van de Nederlandse rekeninghouders gebruikte mobielbankieren of internetbankieren in 2020.
 
Everestcard biedt kleine en middelgrote bedrijven gemakkelijke banktoegang en efficiënte diensten: onmiddellijke opening van een rekening, een online rekening-courant, meerdere creditcards en geautomatiseerd onkostenbeheer. Met dank aan Everests tools kan het managementteam financiële stromen optimaliseren door flexibele kredietlijnen toe te wijzen, of het team kan tijd besparen op het maken van rapportages of de boekhouding doen door het automatisch samenstellen van een financieel rapport. Als hoofdpartner van Mastercard geeft Everest kaarten uit en verwerkt transacties rechtstreeks op het Mastercard-netwerk.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.