Ads Top

Premie-inkomen Allianz Benelux in eerste kwartaal 2021 bedraagt 1,1 miljard euro


Allianz Benelux heeft naar eigen zeggen een gedegen eerste kwartaal achter de rug, met een omzet van 1,082 miljard euro en een operationeel resultaat van 18,8 miljoen euro.

De schaderesultaten zijn dit kwartaal beïnvloed door een eenmalige herverzekeringstransactie, die tot stand is gekomen in samenspraak met de aandeelhouder.
De combined ratio komt door deze transactie dit kwartaal uit op 109,0% (91,2% in het eerste kwartaal van 2020), genormaliseerd voor de eenmalige last op 92,0%. De New Business Margin in de Levenportefeuille verbeterde tot 2,2% (1,9% in 2020).

Het premie-inkomen van de Leven-activiteiten in de Benelux bedroeg 542 miljoen euro. Dat is een lichte daling van 1,4% vergeleken met 2020 (549 miljoen euro). In België en Luxemburg daalden de premievolumes enigszins ten opzichte van 2020. In Nederland was sprake van een behoorlijke stijging.

Het premie-inkomen van de Schade-activiteiten in de Benelux bedroeg 540 miljoen euro, een lichte stijging van 0,5% vergeleken met 2020 (537 miljoen euro).

De Leven-resultaten komen voor het eerste kwartaal van 2021 uit op 25,1 miljoen euro, een daling van 38% vergeleken met 2020 (40,5 miljoen euro). Deze daling wordt onder andere veroorzaakt door een seizoenseffect. Onderliggend laat de NBM een gezonde toename zien van 1,9% naar 2,2%. Bij het Schade-bedrijf is het operationeel resultaat -6,3 miljoen euro (29,7 miljoen in 2020). Dit lagere resultaat is grotendeels het gevolg van de eerdergenoemde eenmalige herverzekeringstransactie in dit eerste kwartaal.

1 opmerking:

 1. Vraag een lening aan bij NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) met een rentepercentage van 3%.

  Of u nu uw levensstijl een boost wilt geven of u heeft een onverwachte uitgave, een lening van NOVELTY FINANCE is de kosteneffectieve manier om dit te realiseren.

  NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt tot vijf miljoen euro (€ 5.000.000,00) lenen, met passende aflossingsperiodes variërend van 6 maanden tot 30 jaar. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

  Wat u krijgt als u zich aanmeldt bij Novelty Finance:
   Onmiddellijke toegang tot uw geld na goedkeuring
   Concurrerende rentetarieven
   Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
   De mogelijkheid om uw lening sneller af te betalen
   Gemakkelijke goedkeuring als u extra geld nodig heeft
   U krijgt voldoende tijd om de lening af te betalen.

  Hoe toe te passen:
  Een lening aanvragen is snel en eenvoudig!
  Bedrijven of individuen die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance die meer informatie nodig hebben over de leningaanbieding, dienen EEN E-MAIL TE STUREN naar (noveltyfinances@gmail.com) OF neem contact op met Emily Gibbon op WhatsApp / Telegram via +447868796107 voor meer informatie en mondelinge briefings .T & C's zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.