Ads Top

Aantal Nederlandse cryptobeleggers niet bekend

Hoeveel Nederlanders cryptomunten bezitten is niet bekend, zo blijkt uit een rondgang van Nu.nl. Uit een onderzoek eerder dit jaar kwam naar voren dat zo'n 700.000 Nederlanders Bitcoin hebben.

DNB en ook de financiële toezichthouder AFM zijn geen fan van beleggen in crypto, de VEB kwalificeert deze tak van beleggen vooralsnog als een dark pool; handelssystemen waarbij weinig gegevens openbaar worden gemaakt.

De AFM zegt de ontwikkelingen rond de cryptovaluta nauwlettend in de gaten te houden. 'We hebben consumenten ook regelmatig gewaarschuwd voor investeren in crypto's.'

Gisteren stortte de koers van de Bitcoin compleet in na berichten dat China opnieuw streng optreedt tegen de handel in cryptomunten. Financiële instellingen en betalingsbedrijven mogen voortaan geen cryptodiensten meer verlenen.

Alles bij elkaar ging er de afgelopen week in totaal bijna 1 biljoen dollar (1000 miljard) aan waarde van cryptomunten in rook op.

Vanochtend was de koers weer iets hersteld op 39.000 dollar.

2 opmerkingen:

 1. LENDINGTREE® LENINGEN INC.

  Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te betalen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen op de loer liggen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft.

  Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt.

  Neem vandaag nog contact met ons op via.

  E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com)
  E-mailadres: (lending-tree@outlook.com)
  Website: http://www.landingtree.com

  Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. GETUIGENIS VAN MIJN ONTVANGEN LENING
  Hallo heren en mevrouw
  Ik ben mevrouw Yvonne Claudia die op zoek is naar een lening nadat ik het slachtoffer was geworden van een zwendel op internet. Ik nam contact op met een gulle dame genaamd AUBERT Paulette, de leider van online krediet erkend op alle forums en sites van Europa waarop ik moet vertrouwen terwijl ik het risico lopen om nog een keer mijn geld te verliezen, maar dankzij deze eerlijke dame van vertrouwen had ik mijn lening van 15000 €; Ik publiceer dit bericht om met hem mijn diepe dankbaarheid te delen voor dit krediet dat ik uit de schulden moest komen en mijn leven opnieuw moest opbouwen, dus u die nog op zoek bent naar een lening, neem contact op met deze mevrouw eerlijk zij kan u goed helpen. Hier is zijn e-mailadres: aubertpaulette1@gmail.com
  Whasapp-nummer: +4915902307464

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.