Ads Top

ABN AMRO rapporteert bescheiden verlies over eerste kwartaal

ABN leed het afgelopen kwartaal een nettoverlies van 54 miljoen, dat is inclusief een schikking van 480 miljoen die het met het OM moest sluiten. 

Zonder die schikking zou de winst 426 miljoen zijn geweest. Met de schikking erkent de bank dat het flink tekort is geschoten bij het tegengaan van witwaspraktijken.

Het operationeel resultaat is dan ook in lijn met voorgaande kwartalen.

De netto rentebaten staan echter nog steeds onder druk door de aanhoudend lage spaarmarges en de lagere volumes in de zakelijke kredietportefeuille als gevolg van de verdere afbouw van de niet-kernactiviteiten. Het marktaandeel van de hypotheken steeg daarentegen naar 17 procent.

'We blijven de bank door het Covid-19 tijdperk loodsen en steunen onze klanten waar mogelijk,' zegt CEO Robert Swaak. 'De Nederlandse economie doorstaat de coronacrisis nog steeds relatief goed, ondersteund door overheidsprogramma’s. We verwachten later dit jaar een sterke economische opleving als de lockdown-maatregelen worden versoepeld, mits het vaccinatieprogramma gestaag blijft vorderen.'
 

1 opmerking:

 1. Vraag een lening aan bij NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) met een rentepercentage van 3%.

  Of u nu uw levensstijl een boost wilt geven of u heeft een onverwachte uitgave, een lening van NOVELTY FINANCE is de kosteneffectieve manier om dit te realiseren.

  NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt tot vijf miljoen euro (€ 5.000.000,00) lenen, met passende aflossingsperiodes variërend van 6 maanden tot 30 jaar. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

  Wat u krijgt als u zich aanmeldt bij Novelty Finance:
   Onmiddellijke toegang tot uw geld na goedkeuring
   Concurrerende rentetarieven
   Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
   De mogelijkheid om uw lening sneller af te betalen
   Gemakkelijke goedkeuring als u extra geld nodig heeft
   U krijgt voldoende tijd om de lening af te betalen.

  Hoe toe te passen:
  Een lening aanvragen is snel en eenvoudig!
  Bedrijven of individuen die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance die meer informatie nodig hebben over de leningaanbieding, dienen EEN E-MAIL TE STUREN naar (noveltyfinances@gmail.com) OF neem contact op met Emily Gibbon op WhatsApp / Telegram via +447868796107 voor meer informatie en mondelinge briefings .T & C's zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.